Médiamegjelenések

Médiamegjelenések

Új szolgáltatási igazgatónk, Jankó Károly, közel három évtizedes hazai és nemzetközi rendszerbevezetési tapasztalatával erősíti mostantól csapatunk ambiciózus piaci törekvéseit, mely szerint középtávon megerősítjük régiós pozíciónkat, 10 éven belül pedig célunk globális üzleti IT-platform-szolgáltatóvá válni.

Kijött a Deloitte Technology Fast 500 legfrissebb rangsora.

Három hazai társaság is felkerült a Deloitte Technology Fast 500 EMEA rangsorára, amelyen az érintett cégek átlagos növekedési üteme 2019-ben 1258 százalék volt. A listát a brit Revolut neobank vezeti, hozzá csatlakozott most három magyar cég: a Dyntell Magyarország Kft.,…

Három magyar társaság is felkerült a bevételüket leggyorsabban növelő technológiai vállalatok, vagyis a Deloitte Technology Fast 500 EMEA rangsorára. A rangsorban szereplő cégek átlagos növekedési üteme 2019-ben 1258 százalék volt, a listát a brit Revolut neobank vezeti.

Az idén három magyar vállalat került fel a Deloitte Technology Fast 500 EMEA listájára, amely az európai, közel-keleti és afrikai régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégeit rangsorolja – közölte a Deloitte Zrt. az MTI-vel kedden.

1980-ban egy addig ismeretlen, légiutas-szállítással foglalkozó cég jelent meg az amerikai tőzsdén, a PEOPLExpress. A semmiből jött, viszont hamar az egyik vezető légitársasággá vált Don Burr vezetése alatt.

A vállalkozások fejlődésének elég sok akadálya van, nem tudom, hogy létezik-e bonyolultabb, nehezebb, embert próbálóbb kihívás, mint egy sikeres vállalkozást felépíteni. Ezen akadályok közül is kiemelkedik egy, a legkevésbé ismert, aminek nem ismeretéből viszont rengeteg más akadály következik. Valójában egy…

Az informatikai szervezetek és a CIO szerepkör átalakulásának is központi eleme az együttműködés felértékelődése. Az idei CIO Budapest konferencia erről és a digitális transzformáció új megoldásainak gyakorlati implementációjáról mutatott be példákat a résztvevő informatikai vezetőknek.

Idén három magyar társaság is felkerült a közép-európai Deloitte Technology Fast 50 listára. A program a régió 50 leggyorsabban fejlődő technológiai vállalkozását mutatja be. A listára kerüléshez idén 432 százaléknál nagyobb árbevétel növekedés kellett. Az ötvenes listán 2537 százalékos növekedéssel a…

Az elmúlt fél évben szorosan a debreceni Dyntell-el dolgoztam egy új koncepción, az Ipar 4.0 mintájára kitaláltuk a Cégvezetés 4.0-át! Ugyanúgy, ahogy az iparban, a cégvezetésben is vannak korszakok, fejlődési fázisok, sőt forradalmak is. A cégvezetés 4 fázisa a teljesen…

Feketeövesekkel felvértezett csapat alkotja a Dyntell szakembergárdáját, akik pontosan értik és ismerik az egyes vállalati folyamatokban rejlő kihívásokat, a vezetők valódi problémáit.

Nagyon sok vállalkozóval, cégtulajdonossal találkoztam már, aki egyenesen büszke volt arra, hogy cége vezetését ösztönösen csinálja, a döntéseket elsősorban érzésből hozza. Nem kérdés, hogy a sikeres vállalkozók egyfajta megmagyarázhatatlan érzékkel, üzleti ösztönnel rendelkeznek, amelynek köszönhetően sikeresen ráéreznek a piac igényeire,…

2018.01.09 A Dyntell Software és a Scada Kft. együttműködésben fejlesztett ki egy olyan rendszert, amely az Ipar 4.0 technológiai kihívásaiban segíti a gyártó cégeket.

A jövő hajójának keresztelt rendezvényen mutatta be az Ipar 4.0 és a mesterséges intelligencia alkalmazásának szükségességét, eszközeit és megoldásait a Dyntell Software.

A mára már amerikai leányvállalattal is büszkélkedő Dyntell Software mindössze fél év alatt vezette be vállalatirányítási rendszerét (ERP rendszer), a Magyarországon piacvezető, de Németországban is jelentős pozíciókkal bíró, fémvázas bútorokat gyártó makói Duocor-nál.

A Business Intelligence (BI) azaz üzleti intelligencia szoftverek, információkkal segítik a vállalatok vezetőit. De mit a Dyntell Magyarország BI szoftvere?

Kologarn Kft. baromfidivíziójában bevezetett Dyntell-Agro rendszer jelentősen leegyszerűsítette a napi ügyvitelt és az információk kinyerését.

Az EPR audit a vállalkozások belső igénye, a rendszert a jobbító szándék vezérli. Nem kötelező, nem szabványhoz kapcsolódik és nem lesz belőle lesújtó belső riport az anyacég felé.

“Olyan gyorsan fejlődik a területünk, hogy az önképzés valószínűleg életprogram. Ebben az évben például a legtöbbet Verne Harnish Scaling Up című könyve adta: általános tanácsok helyett arra fókuszál, amit a leggyakrabban és a legtöbben rontanak el.” – mondta Salga Péter…

Az EKÁER rendszer ismét egy mérföldkőhöz érkezett, amit azok éreznek meg igazán, akik valamilyen inteface-en keresztül csatlakoznak a NAV rendszerébe.

A Dyntell Software romániai részlegének vezetőjét, Sipos Zsoltot kérdezték az üzleti intelligencia szoftverről, a Google Glass-ról és az amerikai tervekről.

Jelentősen megkönnyítheti a vállalkozások EKÁER-adminisztrációs terheit az a program, amelyet a Dyntell Software fejlesztett ki.

A Dyntell Software szerint informatikai megoldásokkal könnyíteni lehet az ekáer okozta plusz adminisztrációs terheket.

Kvalifikált és rátermett mérnökök nélkül Magyarország nem lehet versenyképes. “Mi itt Debrecenben úgy érezzük, hogy a szakemberhiány hatványozottan sújt bennünket.” – mondta Salga Péter, Dyntell CEO

A Google okosszemüvegére fejleszt alkalmazásokat a Dyntell Software, amit elsősorban az amerikai piacon szeretne értékesíteni.

Google Glass-ra fejleszt kereskedelmi és logisztikai alkalmazásokat a Dyntell Software.

A Google okosszemüvegére fejleszt alkalmazásokat a Dyntell Software, amit elsősorban az amerikai piacon szeretne értékesíteni.

A termék-kód azonosításra használható fejlesztésekben gondolkodik első sorban a Dyntell Software.

Google Glass-ra fejleszt kereskedelmi és logisztikai alkalmazásokat a Dyntell Software.

Sajátságos formát választott a Dyntell Software a külpiaci marketingjéhez: a termék tologatása helyett egyszerűen megalakították a leányvállalatukat az Egyesült Államokban, Denverben.

Ígéretesen alakul a Dyntell Software Google Glassra optimalizált üzleti alkamazásainak fejlesztése.

Bemutatta a Google Glass-ra fejlesztett rendszerének tesztverzióját a Dyntell Software. Az okosszemüveg mellett okosórára is tervben van pár alkalmazás fejlesztés.

Ígéretesen alakul az amerikai terjeszkedés a Dyntell Corporation számára, a hazai fejlesztésű szoftverek iránt már a nagyobb amerikai vállalatok is érdeklődnek. Salga Péter ügyvezető elmondta: az első lépésként az Egyesült Államokban a tisztán magyar fejlesztésű, felhő-alapú 1clickbusiness nevű megoldással nyitottak…

Már egyre elterjedtebb, hogy okostelefonokra és tabletekre kerül át a vállalatirányítás folyamata.

“Felismertük, hogy iparágunk sajátosságai, speciális piacai követelményt állítanak a vállalatirányítás elé. Olyan rendszerre volt szükség, mely képes önmagát a cég működésére, arculatára formálni. Így jutottunk el a Dyntell Software vállalatirányítási rendszeréhez.” – mondta Fülöp Béla, a Metálplaszt tulajdonos-ügyvezetője.

Saját fejlesztésű KKV-knak szánt ügyviteli, ajánlatadó és számlázó szoftverrel lép az amerikai piacra a Dyntell Software.

Saját fejlesztésű rendszerének amerikai változatával lép piacra az USA-ban a Dyntell Software.

Amerikában folytatja terjeszkedését a Dyntell csoport. Kezdésként az ügyviteli rendszerük amerikai változatával a 1clickbusiness-el lép az USA piacára.

A Dyntell Software már 4 országban értékesít saját fejlesztésű üzleti szoftvereket. A csoport legújabb tagja, a Dyntell Corporation az USA-ban magyar fejlesztésű, kis- és középvállalkozásoknak szóló ügyviteli, ajánlatadó és számlázó szoftverrel lép piacra, 1clickbusiness néven.

Dyntell a 1clickbusiness nevű saját fejlesztésű szoftverével lép piacra az USA-ban. Salga Péter a szoftvervállalat vezetője beszélt a részletekről.