Keresés
Close this search box.

Dyntell ERP – Vállalatirányítási rendszer

Saját fejlesztésű ERP rendszer

Mivel cégünk több mint 100 alkalmazottja gondozza a Dyntell ERP vállalatirányítási rendszerünket, gyorsan és hatékonyan tudunk a szoftverrel bánni, magyar nyelven kap segítséget, telefonon, e-mailben, akár személyesen is.

Az ERP rendszerünk licence és support politikája a Magyarországon tevékenykedő vállalkozások igényeit és lehetőségeit figyelembe véve került rugalmasan kialakításra.

Vállalatirányítási rendszerünk megalkotási filozófiájának középpontjában a rugalmasság és a használhatóság áll, így ügyfeleink a saját tevékenységükre tudnak koncentrálni, és mi ehhez nyújtunk folyamatos háttértámogatást.

Ingyenes bemutató kérése

Szakértő kollégánk az ingyenes bemutató keretében felméri az Önök igényeit, megválaszolja a felmerülő kérdéseket. A konzultáció során auditálja a jelenlegi vállalati foyamatokat, és megmutatja, milyen lehetőségek vannak ezek optimalizálására a Dyntell ERP megoldásával

3000 az 1-ben: több ezer ERP funkcióval a vállalatirányítás egészét lefedjük

A Dyntell ERP vállalatirányítási rendszer az iparágakra jellemző folyamatok 80-95%-át egyedi fejlesztés igénybe vétele nélkül lefedi.

Nincs szükség drága fejlesztésekre, amennyiben a folyamatfelmérés és a rendszerterv véglegesítése során a több millió beállítási lehetőségből megtaláljuk a megfelelő folyamatokat és funkciókat.

Az ERP rendszerünk üzembiztonsága és stabilitása megmarad a frissítések és az egyedi fejlesztések esetén is. A modularizációnak köszönhetően egy adott modulon, vagy akár új modulon végrehajtott fejlesztések nem befolyásolják közvetlenül a többi kapcsolódó modul működését, így a tesztelési fázisban is gördülékenyen zajlik a munka.

Integráció

A vállalatirányítási rendszerek sorában úgy alakítottuk ki ERP megoldásunkat, hogy az egyes modulok akár önmagukban is képesek legyenek más ERP rendszerekhez csatlakozni. A folyamatokhoz – természetesen – ekkor is megkapják ügyfeleink a megfelelő szoftveres támogatást. (Extrém esetben így nem szükséges 1-2 modul hiányossága miatt a teljes meglévő, korábbi rendszert cserélni, ami komoly anyagi, de legfőképp szervezeti károkkal járhat, amennyiben a már bevezetett ERP rendszer egyéb moduljai jól működnek.)

Továbbá lehetőség van az egyes gyártásban használt gépek, berendezések, eszközök által képzett adatokat is becsatornázni az ERP rendszerbe, így online követhetővé válnak a gyártási folyamatok is.

Webes elérés, applikációk

Az elfoglalt vezetők gyakori kérése, hogy bárhol is legyenek, a rendszer egyes elemeit böngészőből is elérhessék. Ezt a trendet mi is követjük, így browserből vagy mobil applikációból elérhetők az ERP meghatározott funkcionalitásai. Kérésre a Dyntell ERP rendszerünk bármely elemét biztosítani tudjuk mobil applikáció vagy webes elérés formájában is.

Kintlévőségek, CRM, terv-tény adatok, gyártáskövetés, vezetői kimutatások, területi képviselői rendszer, főkönyvi adatok – csak néhány kiragadott példa a weben elérhető funkciókra. E fejlesztések lényege, hogy a meglévő adatokat tesszük bárhonnan elérhetővé, és jogosultságtól függően a felhasználó olvashatja, szerkesztheti ezeket az adatokat, vagy akár újakat is vihet fel. Így a cég mobillá válik, az adatok könnyebben elérhetők lesznek az adott posztokon, mindamellett megmarad a zárt rendszer, és megmaradnak a folyamatosan követett felhasználói mozgások és tevékenységek.

300.000 óra fejlesztés, 250 projekt tapasztalata

Transzparens cég áll az ügyfeleink háta mögött, 21 év működés, növekvő forgalom és nemzetközi háttér is támogatja a Dyntell ERP folyamatos fejlődését. Magyar, román, valamint amerikai projektek és azok tapasztalatai biztosítják, hogy a rendszerünk azt nyújtsa, amire az Ön cégének szüksége van. A kért fejlesztések 95%-a bekerül a „közös” rendszerverzióba, így például az USA-ban megszerzett ERP tapasztalat az Ön cégét is erősítheti.

Partnerek vagyunk minden olyan ésszerű projektben, amely előre viszi cége működését, és ehhez messzemenő támogatást nyújtunk, legyen ez szakmai, finanszírozási vagy egyéb terület.

Több mint 100 fős tanácsadó, support, fejlesztő és adminisztrációs személyzet szavatolja, hogy a rendszer használata során sohasem lesz egyedül a bevezetést követően sem. Az éles üzemi használat időszakában díjmentes auditot biztosítunk, ezzel is ellenőrizve a rendszerbevezetés céljainak megvalósulását, valamint felfedve további fejlődési és fejlesztési irányokat is.

Tegye átláthatóvá cége működését, kérjen ingyenes konzultációt!

Könnyen megtanulható vállalatirányítási rendszer

A vállalatirányítási rendszerünk fejlesztésének két fontos alapja a felhasználói élmény és a könnyű kezelhetőség. Azok a munkatársak, akik korábban legalább Excel táblát használtak már, könnyedén el tudják sajátítani a vállalatirányítási szoftverünk kezelésének fortélyait.

Az ERP rendszerünk felhasználói környezetének 80%-a visszatérő elemekből áll, így a felhasználónak nem kell képernyőtípusokat és külön-külön modul felépítéseket megtanulni. A konzisztens logika alapján felépített képernyő-struktúra azok számára is könnyen elsajátítható, akik nem az IT világában élnek. Felhasználói igény esetén még letisztultabb és egyszerűbb felületek is előállíthatók, ahol csak az a néhány mező és pár funkciógomb található meg, ami az adott folyamat lekezeléséhez feltétlenül szükséges, így a munkatársaknak csak a saját munkájukra kell koncentrálniuk.

Az ERP rendszerünkben a vezetői információs felületek akár grafikonon, táblázatos nézetben vagy mobil eszközre is lehívhatók, így könnyen átláthatóvá válnak kizárólag a lényeges információkat kiemelve. Ezek a kimutatások, riportok elmenthetők, vagy ciklikus beállítás esetén a rendszer egy adott sablon alapján automatikusan elküldi Önnek email-ben, így ez a folyamat nem foglal le külön munkaerő-kapacitást a szervezetben.

Partnerek vagyunk minden olyan ésszerű projektben, amely előre viszi cége működését, és ehhez messzemenő támogatást nyújtunk, legyen ez szakmai, finanszírozási vagy egyéb terület.

Több mint 100 fős tanácsadó, support, fejlesztő és adminisztrációs személyzet szavatolja, hogy a rendszer használata során sohasem lesz egyedül a bevezetést követően sem. Az éles üzemi használat időszakában díjmentes auditot biztosítunk, ezzel is ellenőrizve a rendszerbevezetés céljainak megvalósulását, valamint felfedve további fejlődési és fejlesztési irányokat is.

Ingyenes Ebook

Útmutató az ERP kiválasztásához

A megfelelő vállalatirányítási (ERP) rendszer kiválasztása még soha nem volt ilyen összetett. Olvassa el legfontosabb tippjeinket a vállalkozásának megfelelő szoftver kiválasztásához, és a gyakori csapdák elkerülése érdekében.

Kapcsolódó esettanulmányok

Fino-Food Kft.
Esettanulmány a Fino-Food Kft.-nél megvalósult rendszerbevezetésről
Iparág
Bevezetett rendszer(ek)
Jász-Tész Kft.
Esettanulmány a Jászt-Tész Kft-nél megvalósult rendszerbevezetéséről
Iparág
Bevezetett rendszer(ek)
Hajdú Gabona Zrt.
Esettanulmány a Hajdú Gabona Zrt-nél megvalósult rendszerbevezetésről
Iparág
Bevezetett rendszer(ek)
Borsodi Sörgyár Kft.
Esettanulmány a Borsodi Sörgyár Kft.-nél megvalósult rendszerbevezetésről
Iparág
Bevezetett rendszer(ek)
MetálPlaszt Fém- és Műanyagfeldolgozó Kft.
Esettanulmány MetálPlaszt Fém- és Műanyagfeldolgzó Kft.-nél megvalósult rendszerbevezetésről
Iparág
Bevezetett rendszer(ek)
F.M.F. Fém- és Műanyagfeldolgozó Kft.
Esettanulmány az F.M.F. Fém- és Műanyagfeldolgzó Kft.-nél megvalósult rendszerbevezetésről
Iparág
Bevezetett rendszer(ek)

Agrár

Egyedi gyártás

Feldolgozóipar

Kereskedelem

Projekt és szolgáltatás

Tegye átláthatóvá cége működését, kérjen ingyenes konzultációt!